Cum să ai un zâmbet perfect

Dantura este ca şi o carte de vizită şi, deci, trebuie să arate impecabil! Iar partea bună este că dacă îţi îngrijeşti dinţii suficient de bine chiar poţi avea zâmbetul perfect la care visezi!

Un zambet care radiaza siguranta de sine face sa treaca neobservate cateva riduri sau micile imperfectiuni ale fetei. Iata cum poti obtine zambetul perfect pe care ti-l doresti!

Zambetul perfect in ciuda unor mici imperfectiuni

Iar dacă nu ai o dantură impecabilă de la natură, nu-i nimic! Dacă acorzi atenţia necesară dinţilor tăi, nici nu se va observa prea tare! Important este să-ţi îngrijeşti dinţii corect şi deja ai parcurs jumătate din drumul către un zâmbet perfect! Cealaltă jumătate o dobândeşti dacă înveţi să ai mai multă încredere în tine! Iată câteva pentru ca tu să ai un zambet perfect.

Spală-te pe dinţi de cel puţin două ori pe zi ca să ai zâmbetul perfect.

Regulile despre igiena dentară pe care le ştii încă de la grădiniţă rămân valabile. Dacă vrei ca dinţii tăi să arate cel mai bine posibil, trebuie să îi speli de cel puţin două ori pe zi. De asemenea, e important ce pastă foloseşti şi modul în care te speli pe dinţi. Specialiştii recomandă periuţele moi şi pastele care au ca ingredient activ fluorura de sodiu. Ţine minte că perioada de timp recomandată pentru spălare este de trei minute!

Apelează la aţa dentară pentru a obţine zâmbetul perfect

E un pas pe care mulţi dintre noi îl trecem cu vederea, pentru că avem impresia că ocupă prea mult timp, dar specialiştii ne spun că folosirea aţei dentare e la fel de importantă ca periatul dinţilor. Indiferent cât de bine îţi perii dantura, nu poţi curăţa spaţiile dintre dinţi fără aţă de specialitate.

Pentru zâmbetul perfect, foloseşte apa de gură. De două ori pe zi, dimineaţa şi seara, utilizarea ei te ajută sa eviţi problemele dentare. În general, femeile sunt predispuse să aiba probleme cu sângerarea şi inflamarea gingiilor şi de aceea e foarte important să acorzi atenţie igienei orale.

Fă o vizită stomatologului la fiecare şase luni dacă visezi la zâmbetul perfect. Dacă vrei o dantură impecabilă, e necesar consultul la fiecare jumătate de an.

Albeşte-ţi dantura pentru zâmbetul perfect. Există tratamente de albire a dinţilor care au rezultate foarte bune. Bucură-te de un zâmbet de reclamă folosind metodele disponibile şi acasă, cum ar fi soluţiile care se aplică pe timpul nopţii.

Nu poţi trăi fără cafeaua de zi cu zi? Ei bine, experţii susţin că dacă o bei cu paiul, acest lucru ajută la reducerea efectelor negative, cum ar fi pătarea smalţului dinţilor. Acelaşi lucru este valabil şi pentru băuturile acide, cum ar fi limonada sau sucul de portocale.

Aşteaptă 30 de minute după masă înainte de a te spală. Dacă ai răbdare să treacă măcar jumătate de oră de când ai mancat şi până te speli pe dinţi, îţi faci o favoare, pentru că se echilibrează PH-ul din cavitatea bucală, iar periajul este mai eficient.

Evită lămâile pentru a avea zambetul perfect. Sigur, o ceaşcă de apă călduţă cu lămâie în fiecare dimineaţă este recomandată de specialişti pentru eliminarea toxinelor, dar lămâile îţi atacă dantura, aşa ca trebuie să nu abuzezi de ele.

Fii deschisă sugestiilor dentistului ca să obţii zâmbetul perfect. Unele dintre noi au avut norocul să se nască având o dantură perfectă, însă pentru celelalate e nevoie de retuşuri şi de puţină cosmetică. De la albirea dinţilor sub îndrumarea dentistului până la faţetele dentare, există numeroase soluţii eficiente, care îţi vor schimba întreg chipul în bine!

Share: